Over ons

Ramen zijn het visitekaartje van uw gebouw


Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij VDW Glas hebben onze glazenwassers een jarenlange ervaring in het reinigen van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden. Alles wordt letterlijk tot in de puntjes verzorgd. Geen vuile hoeken, strepen of vegen, alleen het beste is goed genoeg.


Reinigen met Osmose

Reinigen met osmosewater : gevels, ramen , zonnepanelen en dit alles kan vanaf de begaanbare grond tot meerdere verdiepingen hoog (3 verdiepingen).

Wat doet osmosewater

Het Osmosewater filtert meteen de bevuiling uit het oppervlak, omdat het osmosewater al deels het werk doet, is verder enkel nog licht borstelen en afspoelen nodig. Bij zware bevuiling, zoals mos, heeft osmosewater een kleine inwerktijd nodig. Oppervlaktes die vaak op een traditionele manier zijn schoongemaakt kunnen bruisen, omdat het osmosewater de bevuiling eruit filtert.

Als dit water in contact komt met een oppervlak, neemt het gemakkelijk allerlei bestanddelen op, en laat het een proper, streeploos oppervlak achter. Door osmosewater te gebruiken vermijden we detergenten, die uw waterputten zouden kunnen vervuilen.

Een belangrijk aspect is dat er geen chemisch additief wordt toegepast.
Hierdoor zal alleen atmosferische vervuiling via de gevel naar beneden lopen en geen milieu belastende toevoegingen. Het resultaat is dat op den duur minder makkelijk atmosferische vervuiling hecht.

Traditioneel reinigen:

Om de levensduur van uw ramen en kozijnen te verlengen, dienen deze regelmatig te worden gewassen. De glazenwassers van VDW-GLAS hebben zeer veel ervaring op dit vakgebied.

Frequentie

Hoe vaak ramen moeten gewassen worden hangt af van de locatie van uw pand. Zit u op een industrieterrein of langs de autostrade dan kan het noodzakelijk zijn vaker uw ramen te wassen om het  goed schoon te houden. Schoon glas geeft uw gebouw een fris en verzorgd uiterlijk. En dat is belangrijk!Reinigen van dakgoten:

Verstoppingen in dakgoten kunnen zorgen voor veel schade. Door regelmatig uw dakgoten schoon te maken is dit probleem voor altijd verholpen. Veelvoorkomende problemen zijn:  • Overstromende dakgoten
  • Lekkages in dakgoten
  • Daklekkages omdat regenwater niet wegstroomt
  • Water langs de muren wat zorgt voor aanslag
Voorkom bovenstaande problemen door periodiek uw dakgoten te laten schoonmaken. Zo komt u nooit voor onnodige kosten te staan.Reinigen van zonnepanelen

Veel leveranciers van zonnepanelen geven  aan dat een flinke regenbui je zonnepanelen automatisch reinigt, ze zijn zogenaamd ‘zelfreinigend’. Het schoonmaken van de zonnepanelen is zogenaamd niet nodig. Nu regent het in ons land (gelukkig) veel, maar toch moeten we onze auto ook regelmatig wassen, en zeker als deze veel stilstaat. Onderzoek wijst uit dat het jaarlijks schoonmaken van zonnepanelen een extra rendement van 3% oplevert.


Gevelreiniging

De meest geziene vorm van vieze gevels is graffiti op de gevel. Gevelreiniging biedt hier de beste uitkomst, graffiti verwijderen is een relatief simpele klus. Daarnaast zijn er nog meer vormen van vervuiling. Hierbij moet je denken aan organische en atmosferische vervuiling, het vuil dat uit de natuur en van menselijke vervuiling komt. Meestal gaat het hier om (zure) regen, wind en uitlaatgassen.

Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de wanden van  een gebouw. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er mos gaat gaat groeien op je gevel, bij vorst zal dit uitzetten en dat veroorzaakt dan weer vorstschade dat letterlijk de gevels kan doen scheuren.


In de kijker_$type=complex$count=4$hide=home

Naam

diensten,24,faq,6,groep vandeweyer,16,in de kijker,29,nieuws,31,tips,11,video,3,
false
ltr
static_page
Vdw Glas | Glazenwassers: Over ons
Over ons
Vdw Glas | Glazenwassers
https://www.vdw-glas.be/p/wat-doen-we.html
https://www.vdw-glas.be/
https://www.vdw-glas.be/
https://www.vdw-glas.be/p/wat-doen-we.html
true
7961665955792996309
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren